PosredništvoOLEF


Pozdravljeni na spletni strani podjetja OLEF. Podjetje se ukvarja s prodajo AVTODELOV in DELOV za MOTORNA KOLESA ter ustreznih MOTORNIH OLJ . Naši kupci so avtomobilski servisi, avtomehaniki, trgovine, večji in manjši avtoprevozniki. Da pa bi naše proizvode približali tudi posameznim kupcem, pa smo naredili to spletno stran in vam omogočili  kupovanje naših proizvodov preko INTERNETA, pa še cene so iz naše ponudbe NIŽJE do 30% od klasičnih trgovin z avtodeli. To smo dosegli s tem, da nimamo stroškov s prostori in delavci v trgovini. Delovni čas naše internetne trgovine je nadvse ugoden, saj je odprta 365 dni v letu, od 00-24 ure. Za večino izdelkov imamo objavljene končne cene, tako da si lahko pred nakupom sami izračunate, koliko boste za nakup odšteli.
 

- Prodajni program AVTODELI
- NOVO Prodajni program MOTORNA KOLESA
- Posebne ugodnosti - AKCIJE
- Naročila in informacije
- Aktualno
- Katalizatorji

SPOŠTOVANI !
 

Obveščamo vas, da smo dne 10.03.2014 smo za Vas izdelali novo spletno stran www.olef.si. Link do trgovine je http://www.olef.si/
Trenutno se v novi spletni  trgovini nahaja preko 140.000 artiklov in prav gotovo boste našli tudi tistega, ki ga iščete. Če pa pri artiklu slučajno ne bo cene,   pa  še vseeno lahko pošljete povpraševanje in sporočili vam bomo ceno in zalogo. PREDLAGAMO, da iskanje začnete v "ISKALNIK PO VOZILU".
Naš moto je še vedno KVALITETNI AVTODELI IN OLJA po NAJNIŽJIH CENAH.
Obstoječa spletna stran trgovina.olef.si  bo še nekaj časa delovala, vendar cene v njej niso OSVEŽENE, zato so zgolj informativne narave.

Slika nove trgovine in link nanjo
 Motorna olja AGIP
  Motorna olja CASTROL,ARAL,ELF,TOTAL,MOBIL,ESSO,VALVOLINE...
 Filtri FRAM in MANN
 Vžigalne in grelne svečke NGK
 Katalizatorji in izpušni sistemi BOSAL in AVTOGALANT
 Avtomobilske žarnice in brisalci 
 Zavorne ploščice, obloge in diski
 Kolesni ležaji SKF
 Zobati jermeni GATES,napenjalci Luk in vodne črpalke GRAF
 Sklopke LUK
 Amortizerji KAYABA in MONROE
 Žarometi, smerniki, stop luči in meglenke
 Zglobi SPIDAN in vzmeti LESJOFORS
 DODATNA OPREMA-prtljažniki,strešni kovčki,nasloni...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zadnja sprememba: 02.01.2016